Kulttuuri ja urheilu lyövät kättä Kangasalla – KU-68:n salibandykausikortit lainattavissa kirjastosta

Vihreäpaitainen KU-68 pelaa salibandyn kakkosdivisioonassa.

Kangasalalainen KU-68 seuraa monia muita urheilujoukkueita ja tarjoaa paikallisesta salibandysta kiinnostuneille mahdollisuuden lainata neljää kausikorttiaan kirjastoista.

Kausikortit ovat lainattavissa Kangasalan pääkirjastosta. Laina-aika on yhden viikon kerrallaan ja kausikortteja voi hyödyntää kuka tahansa.

– Hienoa kun pääsemme tarjoamaan kaikille mahdollisuuden paikalliseen huippu-urheiluun veloituksetta. Toivottavasti kausikortit löytävät kirjastosta lainaajansa ja vanhat sekä uudet ihmiset pääsevät tutustumaan salibandyn vauhdikkaaseen maailmaan, toteaa KU:n puuhamies Jussi Hietaranta.

Myös kirjastolla innostuttiin avauksesta.

– Lähdimme oikein ilahtuneina mukaan yhteistyöhön, sillä tämä koskettaa läheisesti kirjastoillekin tärkeitä yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden teemoja, kertoo kirjastopalvelujohtaja Sonja Hakkarainen Kangasalan kaupunginkirjastosta.

Kausikortit ovat lainattavissa maanantaista 18.11. alkaen, ja ensimmäisen kerran niitä voi hyödyntää tämän viikon kotiotteluissa. KU-68 kohtaa Pitkäjärven koululla perjantaina kello 19.30 Kyröskosken Ponnen ja sunnuntaina kello 15 jyväskyläläisen O2 Akatemian. Tämän jälkeen kotipelit jatkuvat vasta ensi vuoden puolella 12. tammikuuta.