Opiston musiikki-illassa kuullaan ”Soivia tarinoita minulta sinulle”

Valkeakoski-opiston kansalaisopistokursseilla Pälkäneellä on musisoitu ja harjoiteltu syyskauden ajan ahkerasti. Torstaina 28. marraskuuta kello 19 luvassa on yhteinen musiikki-ilta Pälkäneen seurakuntatalolla, jonne kuulijatkin ovat lämpimästi tervetulleita.

Illan aikana kuullaan sooloesityksinä pianomusiikkia, muun muassa Meksikon pikajuna sekä Rosvolaulu. Kitara- ja laulukurssilaisten lisäksi esiintymään tulee ukuleleryhmä, joka on syksyn ajan treenannut hyväntuulisen soittimen taitoja Minna Liljedahlin opissa.

Laitikkalan lauluryhmä Laila ilahduttaa vivahteikkaalla esityksellään myös seurakuntatalolla. Laila toimii niin ikään Minna Liljedahlin johdolla. Tällä kertaa ryhmä laulaa tarinan Tonttuvaarista, ja kahdessa muussa kappaleessa saavat ukulelistit säestäjäkseen.

Vankkaa pälkäneläistä musiikkiperinnettä edustaa matineassa Enni Kyttäsen johdolla esiintyvä Pälkäneen laulumiehet ryhdikkäässä rivistössään. Luvassa on myös muutama jouluinen yhteislaulu yhdessä yleisön kanssa.