Luja-Lukon tytöt avasivat SM-sarjan – tuloksena kaksi tappiota

Pälkäneen Luja-Lukon alle 14- vuotiaat koripallotytöt avasivat SM-sarjan kahdella tappiolla.

Mikä ottelu: 12.1.Pelikarhut-06 – PäLuLu, SM-sarjan avaus

Ennakkoasetelma: Pälkäneen tyttöjä jännitti aika tavalla ennen ottelun alkua. Tämä on Luja-Lukolle hieno mahdollisuus pelata ikäluokan parhaita vastaan, joilla lähes järjestäen löytyy omasta seurasta naisten korisliiga- tai divisioonajoukkue. Pälkäneen tytöt ovat katsoneet RaLun tyttöjen pelejä vuosien varrella menestyksekkäästi.

Miten kävi: Pelikarhut-06 – PäLuLu 66–29 (18–14, 15–1, 20–4, 11–10)

Ratkaisu: Ensimmäisen jakson jälkeen joukkue oli hienosti pelissä, ja korin tekokin onnistui neljältä eri pelaajalta. Toisella jaksolla PeKa alkoi puolustaa hiukan aggressiivisemmin, ja PäLuLun korin tekeminen hankaloitui, ja joukkue joutui ottamaan hankalia heittoja, joista PeKa juoksi helppoja koreja. Viimeisellä jaksolla Luja-Lukko löysi vielä pelijuonen ja päätti ottelun hienosti.

Onnistuja: Viola Raatikainen onnistui tekemään 7 pistettä ja napsi perinteisesti muutaman hienon blokin.

Kommentti: ”Ihan hyvin pelattiin eka jakso, mutta mitä sitten tapahtui?” kyseltiin loppuverryttelyssä.

Oho! Virheet PeKa 17, PäLuLu 8.

Viola Raatikainen pussitti SM-sarja-avauksessa seitsemän pistettä.

 

Mikä ottelu: PäLuLu – WB-Pantterit

Ennakkoasetelma: Toinen ottelu oli pienen tauon jälkeen WB-Panttereita vastaan, joka tiedetään yhdeksi ikäluokan parhaista joukkueista. WaPa oli voittanut PeKan aamulla aika selvästi, joten haaste on iso.

Miten kävi: PäLuLu – WB- Pantterit 33–79 ( 6–18, 7–21, 8–19, 12–21)

Ratkaisu: WaPan puolustus oli juuri niin aktiivista kuin odotettiin, ja Pälkäne ei onnistunut saamaan helppoja koreja tai syöttöjä kuin ajoittain. WaPa onnistui riistojen jälkeen juoksemaan helppoja koreja ja eroa tuli koko ajan tasaisesti lisää.

Onnistuja: Tässä pelissä onnistujia olivat ne muutamat syöttöketjut, joiden ansiosta Luja-Lukko onnistui saamaan etuja ja pääsi lay uppeihin.

Oho! Toinen jakso aloitettiin väärään suuntaan, kun joukkueet ja tuomarit eivät muistaneet, mihin kuuluu pelata!

Kommentti: ”Treeneihin lisää virtaa kaikille ja jokainen pystyy varmasti oppimaan näistä peleistä paljon.” Joukkueen valmentaja Kimmo Ketola

Entä nyt: C-tyttöjen SM-Sarja jatkuu Kostia-areenalla 1.2. kun Pälkäneelle tulee tämän ikäluokan ykkösjoukkue Espoo Basket Team ja perinteinen naiskorisseura Orimattilan Jymy.