Kangasalla järjestetään talkoot parisuhteen parhaaksi

Gaala, parisuhteen kuntokartoitus ja parisuhderemppa – tätä kaikkea sisältyy Kangasalan seurakunnan Halataan– parisuhteen rakkaustalkoot -kampanjaan. Kangasalalaisille pariskunnille suunnatun kampanjan tavoitteena on vahvistaa kaupunkilaisten hyvinvointia parisuhteita ja perheitä tukemalla.

Halataan-kampanja käynnistyy Kangasala-talon gaalassa ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Tilaisuus on parisuhdejuhla, jossa esitellään musiikin ja parisuhdepuheen lomassa kampanjan tapahtumat. Esiintyjänä illassa on muun muassa Markus Salo, the Voice of Finland -kilpailun viime vuoden voittaja. Gaalailta on kello 19–21.30. Ilmoittautuminen gaalaan alkaa 20. tammikuuta osoitteessa https://bit.ly/2QXwhlv. Tilaisuuteen mahtuu 260 henkilöä.

Kampanja tarjoaa pariskunnille – tai parisuhdetta kaipaaville – mahdollisuuksia tulla parisuhteen kuntokartoitus -keskusteluihin. Kuntokartoitusta ohjaavat vapaaehtoiset, tehtävään koulutetut ”rakkaustalkkarit”. Parisuhteen remppa puolestaan sisältää luentoja, parisuhdepäiviä ja parisuhdeleirin, jotka antavat työkaluja parisuhteen vahvistamiseksi.

Kampanja kestää kevään ja jatkuu syksyllä. Tavoitteena on, että parisuhteen kuntokartoituskeskustelut tulisivat osaksi seurakunnan toimintaa pysyvämminkin.

Seurakunnan ystävänpäivän gaalassa esiintyy muun muassa Markus Salo. Kuva: Hannu Söderholm