Luja-Lukon ja KU:n koristytöt järjestivät melkoisen trillerin

Ottelu KU:ta vastaan oli erittäin tiukka ja kääntyi lopulta pälkäneläisten kahden pisteen voittoon.

Pälkäneen Luja-Lukon vuonna 2008-syntyneiden minityttöjen joukkue pelasi kaksi sarjaottelua Loimaalla. Päivän toisesta ottelusta – ”paikalliskamppailusta” Kangasalan Urheilijoita vastaan – muodostui melkoinen trilleri.

Mikä ottelu: 2008-syntyneiden minityttöjen ll div. LoKoKo – PäLuLu

Ennakkoasetelma: Hikinen aamupäivän koitos oli Pälkäneen tytöille luvassa. Viimeksi LoKoKo marssitti kentälle kaksi todella pitkää tyttöä, jotka pääsääntöisesti pelaavat C-tytöissä, ja PäLuLun peli sekosi jo ennen avausheittoa. Tällä kertaa vastassa oli vain toinen heistä.

Miten kävi: LoKoKo – PäLuLu 40–50 (6–12, 8–13, 14–8, 12–17)

Ratkaisu: Luja-Lukon avauspuolikkaan hyvä puolustus oli voiton avain. Miia Hirvonen ja Kerttu Huhtala pitivät kädet ylhäällä ja blokkasivat useat korintekoyritykset. Kolmannen jakson nukahtelut meinasivat maksaa paljon, mutta Anni Haimin ja Martta Mattilan ”pelastukset” saivat joukkueen vielä hereille. Neljännellä jaksolla Jenna Minkkinen ja Taimi Raivio juoksivat nopeita hyökkäyksiä varmistaen joukkueelle tyylikkään voiton.

 

Päivän toinen peli pelattiin heti ensimmäisen perään 45 minuutin palautuksella

Mikä ottelu: PäLuLu – KU-68 30–28 (10–8, 12–4, 4–8, 4–8)

Ennakkoasetelma: KU:lla on hyvä ja nopea nippu tyttöjä matkassa. Mutta onneksi Pälkäneellä on Elsi Jokinen. Ehkä pieni, mutta sitäkin pippurisempi pakkaus. Tämä sähikäinen ei välttämättä tee pisteitä peleissä, mutta ei tee varmuudella vastustajakaan.

Ratkaisu: Pälkäneellä on jälleen hyvä ensimmäinen puolikas pelistä, koska apupuolustus toimii. Kolmannella jaksolla KU saa juonen päästä kiinni ja Luja-Lukon peli sekoaa. Neljäs jakso on toisinto edellisestä, mutta Luja-Lukon sai Jenna Minkkinen muutaman pallonriiston karaten korintekoon.

Luja-Lukon kokoonpano: Taimi Raivio, Miia Hirvonen, Anni Haimi, Kerttu Huhtala, Ella Kilpinen, Eini Hietala, Sonja Tuhola, Martta Mattila, Jenna Minkkinen ja Elsi Jokinen

Entä nyt: Loppu hyvin, kaikki hyvin. Loimaalta oli mukava lasketella kotiin Hesen kautta kaksi voittoa taskussa. Sarja jatkuu sunnuntaina 9. helmikuuta Kangasalla Pikkolan liikuntahallissa, jossa vastaan tulevat Pyrintö ja BC Nokia.

 

Luja-Lukon Minitytöt tekivät tuloksekkaan reissun Loimaalle.