Alexis Hart valitsi Puerto Ricon sijaan Suomen – LP Kangasala hankki amerikkalaisvahvistuksen

Alexis Hart saapui Suomeen sunnuntaina. Kuva: LP Kangasala.

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava LP Kangasala on vahvistanut rivejään amerikkalaispelaajalla. 21-vuotias, 183-senttinen Alexis Hart saapui Kangasalle jo viime viikonloppuna. Hän pelasi aiemmin Minnesotan yliopiston joukkueessa ja oli yliopistosarjan parhaita hyökkääjiä.

LP:ssä nähtiin pitkän pohdinnan jälkeen tarvetta yleispelaajalle Ronja Heikkiniemen siirryttyä hakkurin paikalle. Hart katsottiin sen kaliiberin pelaajaksi, että hän vahvistaa joukkuetta selkeästi. LP Kangasalan mukaan amerikkalaisella oli pöydällään myös tarjous Puerto Ricosta, mutta Hart päätti lähteä rakentamaan ammattilaisuraansa Suomeen.

Valmentaja Arttu Keränen uskoo Hartin tuovan uusia vaihtoehtoja joukkueen pelaamiseen sekä tulivoimaa hyökkäämiseen.