Humalainen peräänajaja hermostui Kangasalla – potki edellään olleen auton takalasin rikki

Humalainen kuljettaja hermostui Kangasalla ajettuaan toisen auton perään Kangasalla maanantain ja tiistain välisenä yönä. Henkilöauto törmäsi Myllystenpohjantiellä hieman puolenyön jälkeen edellään ajaneen henkilöauton perään. Takana olleen auton kuljettaja nousi peräänajon jälkeen aggressiivisena noussut autostaan ja potki edellä olleen auton vasemman takavalon rikki. Tämän jälkeen mies ajoi tapahtumapaikalta pois.

Poliisipartio tapasi myöhemmin saman miehen ajosta Kangasalantiellä. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vahingonteosta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?