Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssi alkaa seurakuntatalolla

Oletko pohtinut, miten löytää itselle sopiva palvelutehtävä seurakunnassa? Mitä armolahjoja Pyhä Henki on minulle antanut? Löydä lahjasi, löydä paikkasi-kurssi on käytännöllistä opetusta Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista, maanläheisesti ja huumorilla höystettynä.

Olisiko sinulla vieraanvaraisuuden, antamisen, rohkaisemisen, johtajuuden, opettamisen tai vaikkapa rukoilemisen armolahjaa? Haluatko tietää, mitä Raamatussa tarkoitetaan kielillä puhumisella tai profetaalisuudella? Kuuluvatko ne edelleen tämän päivän seurakuntaan? Kaikkea tätä voi olla oppimassa Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssilla.

Matti Mäkinen toimii kouluttajana Kansan Raamattuseurassa ja hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus seurakuntatyöstä. Hän toimi aikoinaan nuorisomuusikkona yli kaksikymmentä vuotta ja nuorten aikuisten yhteisön vetäjänä Tampereella.

Kurssi alkaa Pälkäneen seurakuntatalolla torstaina 6. helmikuuta kello 18. Seuraavat kurssikerrat ovat 20. 2., 27.2. ja 5.3.

Kurssin kouluttajana toimii Matti Mäkinen.