Penkkariajelu tietää karkkisadetta Onkkaalantielle

Torstaina on taas lukiolaisten perinteisten penkinpainajaisten aika. Pälkäneen lukion abiturientit lähtevät lukion pihasta ajelulle noin kello 11.30. Paras paikka seurata ajelua on tuttuun tapaan Onkkaalantien varressa. Ennen ajelulle lähtöä abit viettävät abigaalaa koululla kello 9.50 alkaen. Abeja on Pälkäneellä tänä vuonna yhteensä kaksikymmentä.

Kangasalan lukiossa abishow on koululla kello 9.45–11. Abit lähtevät penkkariajelulle noin kello 11.30. Ajoreitti kulkee lukiolta reittiä Pikkola – Liuksialan koulu – Pitkäjärven koulu – Vatialan koulu – Suoraman koulu – Tursolan koulu ja päiväkoti – Huutijärven koulu – keskusta –- Kirkkoharjun koulu – lukio. Takaisin lukiolla abit ovat noin kello 12.30.

Viime vuonna karkkisaalista oli keräämässä iso joukko ihmisiä aina vauvasta vaariin.