Ele Millistfer konsertoi ystävänpäivän konsertissa Pälkäneen kirkossa

Pälkäneen Viron ystävyysseurakunnan Pilistveren seurakunnan nuorten kuoron johtaja Ele Millistfer konsertoi Pälkäneen kirkossa ystävänpäivänä. Konsertissa häntä säestävät kontrabasisti Andres Alarun ja kitaristi Jaakub Jürgelin.

Millistfer työskentelee musiikinopettajana Tarton E-Stuudion musiikki- ja tanssikoulussa ja Suure-Jaanin musiikkistudioissa. Hänen ensimmäinen levynsä Alun paikka julkaistiin viime elokuussa.

Ele Millistfer on musiikkiteatterissa kasvanut ”teatterilapsi”, jonka suvussa on lahjakkaita ammattilaisia konserttimestarista soittajaan ja lavastajasta laulajiin. Hän on laulanut itse monissa musikaaleissa useissa eri rooleissa. Suomessa hänet nähtiin Tampereen Teatterin Les Mirables -musikaalin Fantinen roolissa.

Pääsymaksuton konsertti alkaa kello 18. Kolehti kerätään Pilistveren ystävyysseurakunnan hyväksi.

Ele Millistfer konsertoi Pälkäneellä tulevana perjantaina. Kuva: Tiina Tasa.