Kiitos Luopioisten Kukkiakodon päivätoiminnalle – päivätoiminnassa tehdään tärkeää työtä

Saimme omaiseltamme kutsun vierailla Luopioisten Kukkiakodossa 11. helmikuuta. Tutustuminen Kukkiakodon päivätoimintaan havahdutti huomaamaan kuinka merkityksellistä ja tärkeää se on! Ikäihmiset haetaan aamulla kotoaan suoraan kunnon aamupalalle. Sen jälkeen on monelle päivän kohokohta –saunominen. Lepoakaan ei unohdeta – tarpeen mukaan. Ruokailu ja kahvit sisältyvät myös päivään.

Porukassa olo ja mukava järjestetty viriketoiminta antavat hauskuutta ja hyvää mieltä. Toiminnan vetäjät Eija ja Heli ansaitsevat työstään isot kiitokset. Tällaista toimintaa on ensiarvoisen tärkeää olla jatkossakin. Näin mahdollisuudet selvitä kotona omin avuin paranevat ja myös elämänlaatu kohenee. Myös päivätoiminnassa tapaamamme henkilöt olivat vahvasti tätä mieltä, kun heidän kanssaan juttelimme.

Pirkko Uusitalo

Hannu Laine