Korona voitti pudotuspeliavauksen – liitto perui muiden joukossa myös LP Kangasalan ja OrPon puolivälierän

Ei tällä kertaa. Vahvan runkosarjan pelanneen LP Kangasalan ja Oriveden Ponnistuksen kohtaamiset on toistaiseksi peruttu. Liitto tekee ensi keskiviikkona päätöksiä siitä, viedäänkö pudotuspelejä läpi missään muodossa.

Kovin odotuksin ladattu LP Kangasalan ja OrPon kohtaaminen Mestaruusliigan puolivälierässä jäi ainakin toistaiseksi piippuun. Suomen hallituksen koronavirukseen liittyviä linjauksia noudattaen Lentopalloliitto päätti pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi.

– Teemme parhaamme sen eteen, että uusia ihmisiä ei sairastu koronavirukseen, kommentoi liiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi.

Poikkeuksen tekevät miesten Mestaruusliigan seitsemän jäljellä olevaa runkosarjan ottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille tulevan loppuviikon aikana.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä.

Liiton päätös merkitsee samalla sitä, että myös Pälkäneen Luja-Lukon viikonlopulle merkityt pudotuspeliottelut kakkossarjassa ovat jäämässä pelaamatta.