Vastaa kyselyyn: mitä sinulla on auton peräluukussa?

Mitä auton tavaratilassa pitäisi olla?

Autoliiton Teppo Vesalainen muistuttaa, ettei auto ole varasto mutta listaa samalla hyödyllisiä tavaroita auton takaluukussa säilytettäväksi.

Sydän-Hämeen Lehden toimitukselle tavaratilaansa raottaneiden paikallisten autoilijoiden menopeleistä ei leikkimielisissä pistotarkastuksissa löytynyt tavarapaljoutta. Peräluukuista paljastui ainoastaan järjestystä ja ilmavuutta – öljypulloja sekä lumiharjoja lukuun ottamatta tavaratilat olivat kaikilla tyhjiä.

Kurkistus lehden toimituksen väen autoihin paljasti, että heillä peräluukussa kulkee ainakin sanomalehtiä, lasketteluvarusteita, maalivahtikangas salibandymaaliin, koiran makuualusta, kirves ja säkkikaupalla soraa.

Kerro sinäkin oheiseen kyselyyn vastaamalla, mitä sinulta löytyy auton takaluukusta.

 

[wpforms id=”167255″ title=”true”]