Kuntalaisten kuulemiselle uusi aikataulu koululakkautuksissa – lapsivaikutusten arvion esittelyseminaari videoidaan

Alkuvuodesta lähtien tuloillaan ollut kuntalaisten kuuleminen, joka liittyy suunnitelmiin Harhalan, Rautajärven ja Aitoon koulun sulkemisesta, saa uuden takarajan Pälkäneellä.

Kuntalaisille ollaan varaamassa tilaisuus tulla kuulluksi kirjallisesti viimeistään tiistaihin 12.5. kello 20 mennessä. Kannanotot voi toimittaa joko postitse osoitteeseen kunnanhallitus, Keskustie 1, 36600 Pälkäne tai sähköpostitse osoitteella palkane@palkane.fi. Lakkautussuunnitelmia koskeva aineisto tulee nähtäville kunnan kotisivuille.

Lapsivaikutusten arvion esittelystä järjestetään erillinen seminaari torstaina 7.5. kello 16.30–17. Tilaisuus aiotaan videoida ja lähettää suorana lähetyksenä kunnan kotisivuilla. Sen on myös määrä olla katsottavissa tallenteena kunnan kotisivuilla 11.6. asti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?