MAINOS

Turvaa raikkaan veden saanti, hanki laatukaivo pirkanmaalaiselta GreenHeatilta!

GreenHeat on kehittänyt kesämökin, kakkoskodin elämän mullistavan mökkiporakaivon. Sen hankkineet asiakkaat ovat huipputyytyväisiä ratkaisuunsa ja suosittelevat mökkiporakaivoa kaikille vesi- ja kaivo-ongelmista kärsiville kiinteistönomistajille. Ei kaivutöitä. Sähköt hoituvat pistokeliitännällä. Kaivo ei jäädy. Asiakasystävällinen hinnoittelu: kiinteä hinta, joka sisältää Grundfos-porakaivopumpun ja vesipostin. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme: www.greenheat.fi
Minna ja Petri Nummi osaavat arvostaa kirkasta ja hyvämakuista vettä, jota nyt on riittävästi mökkiporakaivon ansiosta saatavilla heidän kesäpaikassaan Valkeakoskella.

Moderni GreenHeatin mökkikaivo mullisti täysin Minnan ja Petrin mökkielämän

GreenHeatin (Pirkanmaan Porakaivo Oy) mökkiporakaivo on mullistanut täysin Minna ja Petri Nummen elämän kuivan maan mökillä Valkeakosken Jutikkalassa. Helsinkiläispariskunta muistelee, miten he rahtasivat käyttövetensä yli sadan kilometrin päästä kotoa maalle. Heidän muistissaan on vielä niin pelko rengaskaivon ehtymisestä kuin sateiden innoittamista ämpäriralleista.

Nummet sanovat mökkiporakaivon saaneen heidät suorastaan innostumaan uudella tavalla mökkeilystä.

– Vesiralli, juomaveden säilytys ja sen riittävyys – koko vesihuolto vei loppujen lopuksi hyvin paljon energiaa. Kanisterit oli muistettava täyttää, ja veden laadusta oli huolehdittava. Saunassa ja peseytyessä ei saanut lotrata vedellä, vaan oli pidettävä tiukasti mielessä sen riittävyys. Kerta kaikkiaan vesi määräsi koko elämää ja olemista, he kertovat.

– Kun taivaalta alkoi ripotella vettä, juoksutimme ämpäreitä ja saaveja räystäiden alle saadaksemme kaikki mahdolliset pisarat talteen ja käyttöön. Sadevesi kävi hyvin muun muassa kukkasten kasteluun, Minna Nummi lisää.

– Veden kantaminen otti oman aikansa. Rengaskaivo on viidenkymmen metrin päässä. Kuivina kesinä kaivo saattoi kuivua. Veden laatu vaihteli hyvin paljon, hän jatkaa.

Minna ja Petri Nummi päättivät toissa vuonna, että rakkaan kesäpaikan vesihuollolle on tehtävä jotakin.

Minna Nummi istui tietokoneensa ääreen ja googletti kaksi hakusanaa: Pirkanmaa ja porakaivo.

– Ajattelin, että kaivon tekijän on löydyttävä läheltä mökkipaikkakuntaa. Ja porakaivot ovat ehtymättömiä lähteitä. Google tarjosi minulle ensimmäisenä Pirkanmaan Porakaivo Oy:tä, jonne otimme oitis yhteyden.

– En uskaltanut toivoa, että hanke olisi lähtenyt heti käyntiin ja että kaikki asiat olisivat edenneet suit sait sukkelaan. Niin vain kävi, että firman asiantuntija oli tuossa tuokiossa pihassamme, ja kaikki valmistelut sujuivat kuin vettä vain.

– Suuri ja erittäin myönteinen yllätys liittyi itse kaivon poraamiseen ja toteuttamiseen. Kaivontekijät työskentelivät kiitettävän ympäristöystävällisesti. Pihaan ei jäänyt minkäänlaista jälkeä heidän käynnistään.

Minna ja Petri Nummi ihastelevat mökkiporakaivon toteuttamisen nopeutta ja laatua.

– Kaikesta tärkeintä on veden kirkkaus, laatu, maku. Vesi maistuu taivaallisen hyvälle. Astiatkin tulevat tiskatessa kirkkaan säihkyviksi. Perunat saa keittää niiden herkullista makua korostavassa vedessä.

Nummien kesäpaikan piha puhkeaa suveksi kukkaloistoon. Perennoista ja kausikukista pitävä Minna Nummi iloitsee siitä, että hän saa kastella ja ravita istutuksensa riittävällä vesimäärällä.

Nummien mökkiporakaivon vesiposti nostaa veden noin 130 metrin syvyydestä.

– Me olemme nyt entistä onnellisimpia mökkiläisiä, he riemuitsevat.

– Veden riittävyys on taattu ja sitä alkaa ryöpytä, kun vain painaa nappia.

– Kyllä vesi on paras voitehista!

GreenHeatin mökkiporakaivo mullisti Marja ja Valto Koivulan mökkielämän. Vedensaannin turvaaminen vaikutti siihen, että kesämökki kutsuu nyt omistajiaan entistä useammin. – Kippis, pariskunta nostaa maljan laadukkaalle vedelle.

Helppokäyttöinen mökkiporakaivo aktivoi Marja ja Valto Koivulan kesämökkiläisiksi

Ylöjärveläiset Marja ja Valto Koivula ovat löytäneet uudelleen Houhajärven rannalla Sastamalassa olevan kesäpaikkansa. Kun pariskunta tarttui toimeen ja hankki vapaa-ajan kotiinsa GreenHeatin (Pirkanmaan Porakaivo Oy:n) mökkiporakaivon, arki alkoi luistaa ilman vedenkäyttörajoitteita muuttaen koko mökkeilyn nautinnolliseksi vapaa-ajan vietoksi.

Aamuvarhaisesta iltamyöhään autohuolto-kolarikorjaamossaan ahertavat Koivulat ovat kiitollisia siitä, että he ovat löytäneet Valton syntymäkodin järvimaisemissa olevan perinteikkään kesänviettopaikan uudelleen.

Marja Koivulan mukaan Valton ja hänen isänsä aikanaan rakentama hirsimökki on sielukas.

– Paikka on sellainen piilopirtti, jonne on ollut aina mukava poiketa pitkien työpäivien jälkeen lataamaan akkujaan. Etäisyys on sopiva, jotta mökille on voinut piipahtaa arki-iltaisinkin. Ikä tekee tepposensa. Kyllästyimme ja väsyimme ainaiseen juoma- ja ruokaveden rahtaamiseen kanistereissa kotoa mökille, Marja Koivula sanoo.

– Kaikki muukin vesi oli kannettava joko läheisestä lähteestä tai järvestä. Mökkielämässä vettä tarvitaan loppujen lopuksi monessa paikassa. Astiat on pestävä ja paikat on pidettävä puhtoisina. Saunominen ilman vettä on täysin mahdotonta. Kukkapenkit ja kasvimaa tarvitsevat kasteluvetensä.

Marja ja Valto Koivula kutsuivat GreenHeatin asiantuntijan kesämaisemiinsa kartoittaakseen mökkiporakaivon hankintaan liittyvät asiat. Koivulat korostavat, että he olivat välittömästi asiantuntijan lausunnot ja näkemykset kuultuaan valmiita hankkeen toteuttamiseen.

– Nyt olemme olleet vuoden iloisia kesämökkiläisiä. Meidän ei tarvitse huolehtia veden riittävyydestä tai siitä, miten rinnemaastossa selviydymme raskaiden vesipöniköiden kanssa, he lisäävät.

Koivulat kiittelevät koko mökkiporakaivohankkeen sutjakkaa aikataulua. Heidän mukaansa sovitut aikataulut ja asiat pitivät kutinsa. Erityistä iloa synnytti se, että pora-autokalusto ei jättänyt pihaan minkäänlaisia ruhjeita.

– Nyt saamme käyttää vettä niin paljon kuin haluamme tai tarvitsemme. Vesi nousee hyvällä paineella, joten voimme pestä helposti niin terassit kuin veneenkin. Siitepölyt saavat kyytiä!

– Vesi on kirkasta ja sitä on saatavissa kaikkina vuoden aikoina. Meidän ei tarvitse pelätä talvellakaan mökkiporakaivon jäätymistä.

Marja ja Valto Koivula ovat onnellisia siitä, että vesimurheet ovat jäänet menneisyyteen.

– Jälkikasvummekin mökkeily on nyt miellyttävämpää, kun vettä on lastenlasten tarpeisiin.

– Vesihuollon ratkettua emme kiirehdi kotiin, vaan jäämme helposti mökille yöksi. Kaiken kaikkiaan olemme palanneet todellisiksi mökki-ihmisiksi.

Kaivo suurimpiin vesitarpeisiin

Navetat, sikalat, kanalat ja puutarhat ovat kohteita, joissa vesitarve on suuri ja veden loppuminen aiheuttaisi hankaluuksia. XL Porakaivon vesituotto on suurempi ja se porataan suuremmalla terällä, jolloin kaivon varastovesitilavuutta saadaan kasvatettua. Kulutushuippujen aikana kaivon varastovettä saadaan hyötykäyttöön oikein mitoitetulla ja asennetulla Grundfos porakaivopumpulla.

 

TILAA ILMAINEN SUUNNITTELUKÄYNTI!

 

PORAKAIVOT JA HUOLLOT
Raikasta vettä porakaivosta.
• Ilmainen suunnittelukäynti
• Useita vaihtoehtoja vesitarpeesi mukaisesti
• Porakaivopumput asennettuina Mökkikaivot, Omakotikaivot, XL-Porakaivot sekä kaivojen huollot

ENERGIAKAIVOT
Maalämpökaivot pientaloihin sekä energiakentät suuriin kohteisiin
• Ilmainen suunnittelukäynti
• Poraus
• Asennus
• TRT mittaukset ja mallinnukset suurkohteissa

INFRA & YMPÄRISTÖPORAUKSET
Ammattilaisemme totetuttavat myös vaativammat kohteet ja poraukset, kuten
• Siiviläputkikaivot
• Pohjaveden tarkkailuputket
• Porapaalut
• Ankkurointiporaukset
• Tarkkuusporaukset

MAINOS