Sydän-Hämeestä valmistuu 122 uutta ylioppilasta keväällä 2020

Pälkäneen ja Kangasalan lukioista valmistuu tänä keväänä yhteensä 122 uutta ylioppilasta. Pälkäneeltä uusia ylioppilaita valmistuu 19, Kangasalta 103.

Onnea uusille ylioppilaille!

Pälkäneen lukio:

Miro Ankerman, Skylar Hartman, Alex Ingman, Jasper Jyränen, Sofia Kallioinen, Marianne Kämppi, Eerika Linnusmäki, Helmi Mikkola, Iiro Moisio, Elias Nieminen, Vilma Nieminen, Silja Penttilä, Pentti Rantanen, Eveliina Sundberg, Jemina Tikka, Kaisa Urkko, Aleksi Valden, Matias Vesto, Viola Ylhänen. 

Kangasalan lukio:

Ella Aakkula, Topias Ahola, Arttu Alppiranta, Pyry Anttila, Samuli Anttila, Antti Autio, Elina Autio, Camille Croze, Aili Forstén, Joni Haapamäki, Kalle Haataja, Anni Hakala, Juho Hallila, Mari Heinonen, Topias Heiskari, Meri Helenius, Otso Helin, Siiri Heliövaara, Arttu Hietanen, Milena Hildén, Eetu Hirvonen, Eeva Holappa, Joonas Hongisto, Leevi Honkala, Markus Hyytinen, Ilmari Jokinen, Maria Jokinen, Katariina Joutsenvuori, Anniina Järvenpää, Julia Järvenpää, Matias Järvinen, Hanna Kainisto, Henna Kakko, Suvi Ketola, Susanne Kirvesoja, Nita Kivimäki, Suvi Kohonen, Sylvia Koponen, Matias Korpi, Niilo Koskimäki, Siiri Kuivalainen, Hanna Kulmala, Valtteri Kurki, Alina Kuusinen, Ville Laitinen, Sonja Larke, Osmo Laukkanen, Vili Laurila, Elli Lehtimäki, Lauri Lehtinen, Justus Lohtari, Samuli Lumme, Samuli Luoma, Roosa Martikainen, Otto Mattila, Jesperi Moisala, Markus Myllymäki, Emmi Mäkinen, Matti Mäkinen, Salla Mäkinen, Eemeli Mäntylä, Visa Mäntyneva, Elias Neva, Jemina Nevala, Vilma Niemi, Maria Nieminen, Toni Nuortama, Jere Paavilainen, Vili-Petteri Paloheimo, Pekka Pantsu, Aleksi Pekkala, Aapo Peltola, Pinja Penttilä, Sami-Pekka Pettersson, Henri Prusi, Erika Pulkkinen, Jutta Riikonen, Nelli Saarenketo, Henrik Saksala, Laura Salminen, Salla Salo, Petrus Seppälä, Konsta Sulkanen, Ida Suontausta, Nea Takala, Niko Tiilikainen, Samu-Ville Toivonen, Hannes Täyrönen, Elsa Uskalinmäki, Heidi Vallius, Eelis Vettenranta, Oskari Vettenranta, Eveliina Virtanen, Antti Vistala, Jenna Vuorinen, Viljo Vuorinen, Joonas Väliharju, Emmi Yli-Hukkala, Matias Ylisiurua.

Kaksoistutkinnon suorittaneet: Suvi Helander, Eetu Reijonen, Santtu Seppänen.