Kesä ja Kesälehti ovat pian täällä – vinkkaa juttuaiheesta, ilmoita toiminnasta

Tältä näytti Sydän-Hämeen Lehden Kesälehden kansi vuonna 2016. Tänäkin vuonna etusivu on Ralph-piirtäjän Riku Tuusan käsialaa.

Poikkeuksellista kevättä on seuraamassa erikoinen kesä. Kesä kuitenkin tulee, ja niin tulee myös Sydän-Hämeen Lehden kesänumero Kesälehti.

Vielä ehdit ilmoittaa lehdessä mahdollisista kesätapahtumista ja yrityksesi toiminnasta sekä vinkata hyvistä juttuaiheista. Kesälehti ilmestyy keskiviikkona 3. kesäkuuta, ja sen aineistoa kerätään vielä tämän viikon loppuun eli 24. toukokuuta asti.

Kesäisistä juttuvinkeistä voit vinkata lehteä osoitteeseen toimitus@shl.fi ja ilmoitusasioissa tavoitat lehden väen osoitteesta ilmoitukset@shl.fi. Yhdistykset voivat ilmoittaa järjestämistään kesämenoista Me Nyt -palvelussa, jonka kautta tiedot kulkeutuvat lehden käyttöön automaattisesti.