Kaupunki-infon toiminta saa jatkoa

Vuosi sitten kesäkuussa Lentolan Prismaan avatun Kangasalan kaupunki-infon toiminta jatkuu.  Alun perin vuoden mittaisena pilottina käynnistetty kaupunki-info on todettu hyväksi tavaksi tuoda kaupunki ja sen palvelut näkyville ja lähelle asukkaita.

– Kaupunki-infosta saadut kokemukset ja palautteet ovat olleet rohkaisevia. Hyvin liikkeelle lähtenyttä palvelua jatketaan toistaiseksi ja tavoitteena on edelleen monipuolistaa kaupunki-infon tapahtumia ja palveluja, kertoo Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvinen.

Kaupungin toimintaa ja palveluja koskevan yleisneuvonnan lisäksi keskeisessä roolissa ovat säännöllisesti järjestettävät pop up –tapahtumat. Tapahtumissa esitellään kaupungin, sen yhtiöiden ja yhteistyökumppanien ajankohtaisia asioita.

Kaikki kaupungin palvelukeskukset osallistuvat kaupunki-infon toimintaan, joten teematapahtumat voivat koskea esimerkiksi kaavoitusta, terveys- ja palveluneuvontaa tai vaikkapa kaupungin tonttitarjontaa. Loppuvuodesta 2019 Kaupunki-infossa tarjottiin muun muassa influenssarokotusta kaupassakäynnin lomassa.

Kaupunki-info palvelee normaaleja virastoaikoja iltapainotteisemmin ja myös lauantaisin. Koronavirustilanteen vuoksi info on ollut keväällä suljettuna. Info avaa ovensa jälleen tiistaina 2.6.

Kangasalan kaupunki-infossa asiakaspalveluvastaava Minna Lehtinen ja kaupunginjohtaja Oskari Auvinen. Kuva: Ismo Santapukki.