Amerikkalainen Jody Larson siirtyy Kangasalle Nurmon ja Ranskan kautta

LP Kangasala on solminut vuoden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaisen Jody Larsonin kanssa. 24-vuotias ja 185-senttinen Larson pelasi viime kaudella Nurmon Jymyssä sekä hakkurina että yleispelaajana.

Ruotsalaissyntyinen Jody Larson vahvistaa ensi kaudella LP Kangasalaa.

– Totesin jo viime syksyllä muutaman pelin jälkeen, että Nurmo on löytänyt heille hyvän hakkurin. Pelipaikka vaihtui kaudella yleispelaajaksi, ja tämä monipuolisuus on hyvä asia myös meidän kannalta, kommentoi LP Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen seuran tiedotteessa.

Ennen Suomeen tuloa Ranskassa pelannut Larson kommentoi nauttineensa viime kaudella kokemuksistaan Suomessa ja olevansa innoissaan sekä mahdollisuudesta taistella Mestaruusliigan voitosta että tilaisuudesta asua Pirkanmaalla.

Larson teki viime kaudella 27 otteluun 329 hyökkäyspistettä ja oli liigan seitsemänneksi eniten pisteitä kerännyt pelaaja.