Kiitos auttajille!

Parhaat kiitokseni teille kaikille, tutuille ja tuntemattomille, jotka autoitte minua eri tavoin Pälkäneen Supermarketin parkkipaikalla perjantaina 3. heinäkuuta kello 16–17. Autoni toinen eturengas tyhjeni hetkessä. Ensiapunne ansiosta pääsin nipin napin kotiin, jossa pyörä jouduttiin vaihtamaan. On mukavaa todeta, mitenkä hyväntahtoisuus ja auttamisen halu antavat iloa pitkäksi aikaa, niin avun saajalle kuin antajillekin. Annetaan ”hyvän” kiertää edelleenkin…

Vielä rohkaisuksi ajankohtaan sopiva ajatus, mikä käytännössä on totta: Jumalaan ja Vapahtajaamme Jeesukseen ei tarvitse pitää turvaväliä näin korona-aikanakaan. Saamme pyytää Hänen johdatustaan, luottaa ja turvata Raamatun lupauksiin. Meidän ei tarvitse pelätä tulevaisuuttakaan, kunhan Häneen turvaamme. Hän haluaa olla lähellämme. Olemme Hänelle rakkaita, ainutkertaisia ja arvokkaita yksilöitä, ihan jokainen.

Hän kutsuu yhteyteensä, on armollinen ja anteeksiantava Vapahtaja, syntiemme sovittaja, todellisen ilon lähde ja elämämme pelastaja; aina Taivaan kotiin asti. Joten ”parhaat päivät ovat edessäpäin”. Toivon Jumalan siunaamaa kesän- ja elämänjatkoa kaikille lukijoille.

Liisa Suova