Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo sulkeutuvat kolmeksi viikoksi

Kangasala-talo ja siellä sijaitseva Kimmo Pyykkö -taidemuseo sulkevat maanantaina ovensa kiristyneiden koronarajoitusten takia kolmeksi viikoksi. Sulku on voimassa 8.–28. maaliskuuta. Sunnuntaihin asti on vielä mahdollista käydä katsomassa Naisten kuvia – Teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmasta -näyttely tai asioida Kangasala-talon asiakaspalvelupisteessä.

Asiakaspalvelu toimii normaalisti sunnuntaihin 7.3. kello 15 asti. Sulun aikana asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostilla tiistaista perjantaihin kello 11–17.

Myös Kangasalan matkailuneuvonta toimii koronasulun aikana puhelimitse ja sähköpostilla tiistaista perjantaihin kello 11–17. Kangasala-talossa sijaitseva asiakaspalvelupiste on suljettu.

Kangasala-talo siirsi huilisti Sami Junnosen ja pianisti Tuomas Turriagon Sävelet ihollani -konsertin verkkoon ja tarjoaa sen maksutta yleisölle tiistaina 9. maaliskuuta kello 19.  Konserttia pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä linkistä, joka on julkaistu Kangasala-talon verkkosivuilla.

Myös pianisti Risto-Matti Marinin Beethovenin juurilla -konsertti on edelleen katsottavissa Kangasala-talon YouTube-kanavalla.