Jesse Kaikuranta jälleen Kangasala-talossa

Jesse Kaikuranta.

Lämminhenkisen konsertin Kangasala-talossa syksyllä 2019 pitänyt Jesse Kaikuranta palaa taloon. Laulaja nousee Kangasala-salin lavalle torstaina 7. lokakuuta.

The Voice Of Finland 2012 -kisassa hyvin menestynyt Jesse Kaikuranta on jo pitkään ollut tuttu näky niin musiikki- kuin teatterilavoillakin. Debyyttialbumi ”Vie mut kotiin” julkaistiin marraskuussa 2012 ja se on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn myötä Jesse sai viisi Emma-ehdokkuutta, muun muassa Vuoden tulokas -ehdokkuuden. Kolmas albumi ”Jesse Kaikuranta” julkaistiin 2017, ja tulkinnat The Voice of Finland All Stars -ohjelmassa ovat antaneet artistille uutta nostetta.

Kangasala-salin tapahtumissa noudatetaan voimassaolevia suosituksia ja rajoituksia. Tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.