Luja-Lukon pelit käyntiin – Lempon vierailu kruunaa lentopalloviikon

Luja-Lukon ykkössarjajoukkue pelaa syksyn ensimmäiset ottelunsa tällä viikolla.

Pälkäneen lentopalloylpeys käy torstaina Isku-Veikkojen vieraana Valkeakoskella ja päättää viikon lauantaiseen kotiotteluun Lempo-Volleyta vastaan.

Tiivis valmistautumisviikko sisältää ohjelmaa joka ilta tiistaista lauantaihin. Töitä tehdään lokakuun puolivälissä alkavia sarjapelejä varten.

Syksyn ensimmäiset vastustajat ovat erittäin mielenkiintoisia tuttavuuksia. Isku-Veikot tekee uutta nousua valkeakoskelaisen lajilegendan Ari Väisäsen johdolla. Kakkossarjaryhmän mielenkiintoisin nimi on pitkään maajoukkueessa pelannut Markus Kaurto.

Lempo kuuluu ykkössarjan kestomenestyjiin. Lempääläläisjoukkue taisteli monta vuotta tiukasti Kyyjärven Kyvyn kanssa. Kun Kyky täytti keväällä pitkäaikaisen liigaunelmansa, Lemposta tuli ykkössarjan suursuosikki. Häikäisevä nimilista puhuu puolestaan: Tomi Rumpunen, Sten Kruuda, Tatu Härkönen, Jyri Niemi, Arttu Lehtimäki, Simo Puttonen ja vasta 42-vuotias kulttisentteri Anssi Vesanen.

Vajaa vuosi sitten Lempon luotsiksi tullut Tuomas Alatalo takaa tekemisen laadun. Tästä saatiin hieno todiste alkuvuodesta Lempon vieraillessa prameassa Kostia-areenassa. Pelaajien valmistautuminen ja latautuminen olivat tapissa. Luja-Lukolle ei jäänyt silloin palaakaan.

Kolmanteen ykkössarjakauteensa valmistautuva Luja-Lukko on rakentanut pohjaa kaikessa rauhassa toukokuun alusta lähtien. Pälkäneläisjoukkue sai keväällä Teemu Kuuselasta kaipaamansa johtohahmon. Liigakentillä karaistunut laituri on istunut ryhmään erinomaisesti.

Apian peli alkaa torstaina kello 18.30 ja Kostia-areenan kamppailu lauantaina kello 16.

Näin viime kaudella – Reko Käenniemi (vasemmalla) ja Daniel Kosonen rakentavat kahden miehen torjunnan Lempon tähden Tomi Rumpusen eteen. Kuva: Rami Myllymaa.