Kysely: Minkä vuosikymmenen arkistot kiinnostavat?

Sydän-Hämeen Lehden nykyinen näköislehtien digiarkisto ulottuu toistaiseksi vuoteen 2010. Lehti julkaisee kuitenkin sivuillaan uudelleen myös ajan patinaa ja historian havinaa sisältäviä artikkeleita eri vuosikymmeniltä.

Minkä menneen vuosikymmenen lehtiarkistosta lukisit mieluiten juttuja SHL:n sivuilta?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?