RaLu uhkui näyttöhaluja ja jatkoi voittokulkuaan

RaLu voitti selvin lukemin Oulun YMCAn.

Mikä ottelu: RaLu–YMCA Oulu U16 tyttöjen valtakunnallinen I divisioona, 19.2.

Ennakkoasetelma: Oulussa RaLu oli ylivoimainen ja tähän Kostia areenan otteluun RaLu lähtee ennakkosuosikkina, vaikka kokoonpanosta puuttuu viisikollinen pelaajia.

Miten kävi: RaLu–YMCA Oulu 103–26 (21–5, 23–9, 27–6, 26–6).

Ratkaisu: Lauantain kovatempoinen ottelu painoi hiukan alussa jaloissa ja mielessä, minkä Oulu hyödynsi nappaamalla alussa 5–3 johdon. Tämän jälkeen kentällä oli näyttöhaluja uhkunut RaLu.

Onnistuja: Anni Haimi pelasi hyvän ottelun tehden 8 pistettä ja 3 levypalloa. 09-tytöistä kokoonpanossa esiintyneet Sonja Tuhola 11 p. / 8 l, Martta Mattila 16 p. / 13 l ja Jenna Minkkinen 11 p. / 7 l.  toivat juuri sellaisen energian otteluun, kuten nuorempien pelaajien täytyykin tuoda tullessaan vanhempaan ikäluokkaan.

Kommentti: ”Tämä viikonloppu oli hyvä mittari kevään ratkaisupeleihin, joissa tullaan pelaamaan kahta peliä viikonlopussa. Saimme hyvää dataa, miten valmistaudutaan peräkkäisiin peleihin. Erityisen hienoa oli tänään seurata tehotyttöjen (Sonja, Martta ja Jenna) esiintymistä tässä ottelussa. Saga Pajulan 9 koriin johtavaa syöttöä oli myös hieno suoritus tässä pelissä” Päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! RaLu nappasi käsittämättömät 97! levypalloa

Entä nyt: Yhden vapaan viikonlopun jälkeen kohdataan HyPo Hyvinkäällä 4.3.