Kangasalan kaupungin kesätyöpaikat ja kesätyösetelit ovat haettavissa

Kangasalan kaupungin nuorten ”Tutustu työelämään ja tienaa” -kesäharjoittelun hakuaika on käynnissä ja kestää 17. maaliskuuta asti. Linkki hakemukseen löytyy osoitteesta www.kuntarekry.fi.

Kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla kaupungilla tänä vuonna noin 75. Paikkoja on ateria- ja siivouspalveluissa, varhaiskasvatuksessa, ulkoalueiden kunnossapidossa ja vapaa-aikapalveluissa. ”Tutustu työelämään ja tienaa” -kesäharjoittelu on tarkoitettu vuosina 2004–2007 syntyneille kangasalalaisille nuorille. Kesäharjoittelupaikat arvotaan niiden hakijoiden kesken, jotka eivät ole aikaisemmin olleet kaupungin tarjoamassa kesäharjoittelussa. Lisätietoa Kangasalan kaupungin kesäharjoittelusta löytyy osoitteesta www.kangasala.fi/kesaduuni.

Kangasalan kaupunki myös tukee työnantajia 500 euron kesätyösetelillä. Kesätyöseteli on tarkoitettu Kangasalla toimivalle yritykselle, yhdistykselle tai säätiölle sen tarjotessa kesätyöpaikkaa paikalliselle nuorelle. Nuoren palkanneelle yritykselle maksetaan 500 euroa työllistämistukea.

Kesätyösetelimahdollisuus koskee kangasalalaisia vuonna 2003–2007 syntyneitä nuoria. Nuori on oikeutettu yhteen kesätyöseteliin ja sama työnantaja voi käyttää enintään kolme kesätyöseteliä. Kesätyösetelin hakuaika alkoi 15. helmikuuta. Seteleitä on haettavissa yhteensä 50 kappaletta ja ne myönnetään hakujärjestyksessä. Lisätietoa kesätyösetelistä on osoitteessa www.kangasala.fi/kesatyoseteli.