LP:n viikko: Kolmossija Mestaruusliigan runkosarjassa varmistui tappiolla sarjajumbolle, keskiviikkona viimeinen mahdollisuus hypätä voittokurssille ennen pudotuspelejä

LP Kangasalan ei tarvitse jännittää lentopallon Mestaruusliigan päätöskierroksella omaa sijoitustaan runkosarjassa. Joukkue otti viikonloppuna mukaansa yhden pisteen Jymy-Volleyltä, mikä riitti varmistamaan LP:lle kolmossijan.

Liigakarsintoihin valmistautuva liigajumbo Jymy kohenteli itseluottamustaan 3–2 (25–20, 20–25, 25–22, 23–25, 17–15) -voitolla. Ivana Radonjic teki kotijoukkueelle 35 pistettä, joka on kauden liigaennätys. LP:n Katherine Regalado ylsi 23 pisteeseen.

Runkosarjasijoituksen sijaan kangasalalaiskannattajat saavat kuitenkin jännittää sitä, miten joukkueen peli asettuu uomiinsa ennen pudotuspelejä. LP on voittanut vain yhden kuudesta edellisestä ottelustaan.

– Kyllä pieniä positiivisia asioita on, mutta paljon pitää parantaa, totesi LP Kangasalan Arttu Keränen Jymy-ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

LP:n viimeinen runkosarjaottelu on Liiga-Plokia vastaan vieraskentällä keskiviikkona 8. maaliskuuta. Pudotuspelit käynnistyvät ensi viikolla.