Mielipide: Etätyötiloja Rautajärven entiselle koululle

Nyt kun ihmisillä on mahdollisuudet tehdä etätöitä vaikka mökiltä käsin, Rautajärvellä voitaisiin vaikka talkootyönä tehdä vanhaan kouluun kunnollinen etätyöpiste tai parikin. Mökki ei aina ole kuitenkaan paras mahdollinen, kun siellä usein pyörii muutakin väkeä ja tilat ovat ahtaammat, kun pitäisi keskittyä. Koululla olisi varmaan tilaa jossain kulmassa, kun se erotettaisiin kevyellä seinällä. Pari kierrätyspöytää ja tuolia ja hyvä valo sekä tulostin. Netti koululla varmaan toimii hyvin, eikä pieni maksu paikan käytöstä olisi pahasta.

Pienellä palvelulla saataisiin mökkiläiset viihtymään pidempään kylässä, kun ei tarvitse työn takia lähteä pois, vaan voi jatkaa oleiluaan, eikä kukaan kiellä paikallisiakaan tilaa käyttämästä.

Näitä etätyöpisteitä on harvassa ja uskoakseni tarve on kuitenkin suurehko. Rautahovin pihaan voisi vielä asentaa sähköautojen maksullisen latauspisteen. Kun teet työtäsi ja samalla lataat autosi. Kerrassaan hienoa.

Make Rautajärvi great again