Vuonna 1973 Pälkäneellä lakitettiin peräti 58 ylioppilasta – riemuylioppilaat olivat mukana lukion kevätjuhlassa

Vuoden 2023 riemuylioppilaat eli vuonna 1973 ylioppilaiksi Pälkäneen seudun lukiosta päässeet osallistuivat Pälkäneen lukion kevätjuhlaan lauantaina 3. kesäkuuta. Juhlassa Aimo Kokkola ja Risto Hast pitivät yhteisesti perinteisen riemuylioppilaan puheen.

Vuonna 1973 Pälkäneellä lakitettiin peräti 58 ylioppilasta. Määrä on Pälkäneen yhteiskoulun historian toiseksi suurin.

Tämän kevään riemuylioppilaiden juhlaan päässeiden yhteiskuva otettiin koulun kevätjuhlan jälkeen, kun he kokoontuivat yhteiselle lounaalle. Takarivissä: Jari Löfroos (vas), Pertti Toivari, Kari Honkanen, Tuomo Viljanen (takana), Tarja Seppänen (o.s. Launiala), Marja-Terttu Haansola (o.s. Niemi), Lea Aro (o.s. Niemi), Irmeli Erätuli (o.s. Hiissa), Harri Nieminen, Markku Karuvuori, Hannu Laakso, Reijo Iso-Sipilä, Aimo Kokkola, Pekka Lehtinen ja Risto Hast. Edessä Pauli Ilomäki, Elina Kokkola (o.s. Hyöki), Satu Järvinen ja Pirkko Uusi-Oukari (o.s. Koivula). Kuvasta puuttuu Kustaa Heikkilä, joka ehti osallistua vain koululla pidettyyn juhlaan.