Puolakka jatkaa Luja-Lukossa ja saa puolisonsa seurakseen – Lukon passaritilanne on nyt mielenkiintoinen

Tampereelle kotiutunut Jere Puolakka oli ihan tohkeissaan allekirjoittaessaan jatkosopimuksen Luja-Lukon ykkössarjajoukkueen kanssa.

Puolakka on ihastuttanut Kostia Areenan yleisöä syksystä 2018 lähtien. Hän muutti silloin Savonlinnasta Pirkanmaalle suuren rakkautensa Julia Jäärnin perässä ja löysi kerrasta oman paikkansa Pälkäneeltä.

– Olin ihan myyty, kun valmentajat Heikki Kosonen ja Ville Mattila veivät minut ensimmäisten treenien jälkeen Panamaan ja tarjosivat oluen. Homma oli sillä selvä. En ole katunut hetkeäkään.

Jäärnistä tuli viime kesänä rouva Puolakka Savonlinnassa järjestetyissä häissä. Julia kävi taannoin kuvaamassa Lukon pelejä ja teki suuren vaikutuksen joukkueen johtoon. Niinpä häntä kysyttiin tänä kesänä Lukon somevastaavaksi. Yhteisymmärrys löytyi samantien. Tämän jälkeen passarin jatkosopimus syntyi luonnostaan.

Jere Puolakka on pyörittänyt Lukon peliä syksystä 2018 lähtien. Kuva: Asko Niemi.

Lukon passaritilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen. Puolakalla ja Hurrikaanista tulleella Jarno Koivuniemellä on jo sopimus. Taustalta löytyy jokerikortiksi vielä kaikki roolit hallitseva Mikko Kuusela.

Miten aiot pitää Koivuniemen penkillä?

– Luotan siihen, että Jarno antaa minulle pari peliä. Hän on niin hyväkäytöksinen nuori mies, Puolakka heitti.

Entä miten varmistat, että Kuusela ottaa jonkin toisen roolin?

– Vien sen saunaan ja juttelen asian kuntoon. Sanon Mikolle, että se lyö vasemmalla kädellä vasta kolmannesta kosketuksesta.

Puolakka odottaa vesi kielellä syksyn sarja-avausta. Lukko matkustaa ensimmäiseksi passarin kasvattajaseuran East Volleyn vieraaksi.

– Pääsemme kohtaamaan heti ykkössarjan toiseksi hienoimman organisaation.

Miltä Lukon tilanne näyttää kokonaisuudessaan?

– Täytyy sanoa, että meillä on aika kova valmennustiimi. Homma ei jää ainakaan siitä kiinni, Puolukka sanoi.