Arboretum hioo kesää

Arboretum Frickin neljäs kesä yleisölle on jo suunniteltu pitkälle. Viime kesän ja syksyn aikana metsäpuutarhaan on rakennettu kaksi uutta aluetta. Molemmille alueille on istutettu paljon erilaisia alppiruusu- ja atsaleapensaita sekä erilaisia puita.

Aukioloaikoja on hiottu niin, että yleisölle avautuu parempi mahdollisuus nähdä kukkapuut, alppiruusut ja atsaleat, pionit, ruusut ja muut parhaassa kukkaloistossaan.

Lisäksi paikalla vietetään kesäkuussa rhododendron-viikkoja, jolloin järjestetään myös musiikkia ja rhodoihin liittyvää teemaohjelmaa.

Arboretum on 3,2 hehtaarin suuruinen ja käsittää sekä metsä- että maisemapuutarhan. Arboretumissa kasvaa 260 erilaista puuta ja 300 erilaista pensasta. Puiston erikoisuutena ovat yli 900 alppiruusu- ja atsaleapensasta, joista puolet on siemenestä itse kasvatettu.