Penkkariautot ovat pian valmiina sekä Pälkäneellä että Kangasalla, vanhat valmistautuvat tansseihin

Abiturienttien penkkariajelut ja vanhojentanssit värittävät loppuviikosta arkea niin lukioissa kuin niiden ulkopuolella sekä Pälkäneellä että Kangasalla.

Torstaina penkkariajelut nähdään tuttuun tapaan suunnilleen puolen päivän aikaan. Pälkäneellä lukion abit hyppäävät asuineen ja karkkeineen auton lavalle jo noin kello 11.30 ja suuntaavat siitä Onkkaalantielle.

Kangasalla abiajelut lähtevät lukiolta noin kello 12. Viisi rekkaa kiertää kahta eri reittiä palatakseen Pikkolaan hieman kello 13:n jälkeen.

Vanhojentansseissa Kangasalan lukiolaiset ottavat varaslähdön tanssimalla yleisölle Pitkäjärvellä jo torstai-iltana kello 18 alkaen. Perjantaina Kangasalan lukion vanhat tanssivat omalla koulullaan sekä lukiolaisille että esikoululaisille mutta vierailevat aamupäivällä ala- ja yläkouluilla sekä iltapäivällä palvelutaloissa.

Pälkäneen lukion vanhojen tanssiesitys yleisölle järjestetään Kostia-areenalla viikonlopun avajaisiksi perjantaina kello 18 alkaen. Lukiolaiset aloittavat perjantain tanssiurakkansa jo aamupäivällä oman väen sekä ala- ja yläkoululaisten silmien alla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?