Luja-Lukon kiri ei aivan riittänyt

Mikä ottelu: Pälkäneen Luja-Lukko–HBC Currentus miesten II-divisioona 9.3.

Ennakkoasetelma: Luja-Lukko kärsi aiemmin keväällä Turussa Currentukselle pisteen tappion, joten tasainen ottelu tulossa.

Miten kävi: PäLuLu–HBC Currentus 60–65 (14–17, 18–27, 19–12, 9–9).

Ratkaisu: Ottelu alkoi Currentuksen 6–0 nykäisyllä, jonka jälkeen ottelu tasaantui, ja kotijoukkue onnistui puolittamaan eron. Toinen kymmenminuuttinen oli Luja-Lukolle hankala, kun puolustuksessa ei löytynyt yhteistä säveltä ja Currentus pääsi rankaisemaan useammalla helpolla korilla. Puoliajan jälkeen kotijoukkue tuli taistelemaan ja kavensi eron hetkessä viiteen pisteeseen. Viimeinen jakso oli tiukkaa vääntöä, ja lopulta voitto lähti Turkuun viiden pisteen erolla.

Onnistuja: Kapteeni Janne Salminen teki 22 pistettä ja sytytti omalla esimerkillä puolustuksessa koko joukkueen pelaamaan voitosta.

Kommentti: ”Ottelu oli kuten koko kausi on ollut, eli hyvillä hetkillä olemme yksi sarjan parhaista joukkueista, mutta mustia hetkiä tulee hiukan liikaa ja vastustajat rankaisevat niistä kovilla prosenteilla.” (Päävalmentaja Kimmo Ketola)

”Oho”: Vapaaheittoja tuomittiin kotijoukkueelle kuusi ja Currentukselle 20.

Entä nyt: Ottelut jatkuvat sunnuntaina 24.3. kello 14.30, kun miehet matkaavat Turkuun sarjan ykkösjoukkue HBC Emerituksen vieraaksi.