Yhteinen Luontoliikuntapäivä kutsuu kaikenikäisiä ulos luontoon ja liikkumaan

Yhteinen Luontoliikuntapäivä järjestetään Luopioisten ulkoilukylässä lauantaina 18. toukokuuta kello 10–13. Tapahtuma keskittyy Luopioisten urheilukentän alueelle sekä kuntoradalle ja siihen ympäröivään maastoon. Keväinen ulkoilutapahtuma sopii kaikille vauvasta vaariin ja riippumatta kunto- tai liikkumistasosta.

Tapahtuman tarkoituksena on paitsi lisätä pälkäneläisten liikkumisen iloa, myös tiivistää yhdistystoimijoiden välistä yhteistyötä ja rohkaista yksittäisiä henkilöitä osallistumaan vapaaehtoistyöhön kukin voimavarojensa mukaan.

Päivä tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja aina ulkokuntoilusta minigolfin, frisbeegolfin ja metsäparkourin kautta erilaisiin hiljentymis- ja rentoutumismahdollisuuksiin. Tapahtuma on suunniteltu osin esteettömäksi, jotta kaikki halukkaat pääsisivät mukaan osallistumaan. Myös kuljetus- ja ulkoiluapua on tarjolla sitä tarvitseville.

– Vapaaehtoisia mahtuu vielä mukaan! Jos haluaisit auttaa tapahtuman toteuttamisessa, esimerkiksi toimia kuljetus- tai ulkoiluapuna tai auttaa jonkin liikuntapisteen toteuttamisessa, niin otathan yhteyttä minuun: hanna@yhteinenpalkane.fi / 044 3634 751, Yhteinen Pälkäne 2 -hankkeen Hanna Alanen kertoo .

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Yhteinen Pälkäne 2 -hankkeen, Pälkäneen seurakunnan, Pälkäneen kunnan, lukuisien paikallisten yhdistysten, yritysten ja yksittäisten aktiivien avulla.