Hyvinvointilautakunta ei myöntänyt suurtapahtuma-avustusta Fuuga Events oy:lle

Kangasalan hyvinvointilautakunta ei myöntänyt suurtapahtuma-avustusta Fuuga Events oy:lle, vaan palautti sen käsittelyyn. Se on hakenut 20 000 euron suurtapahtuma-avustusta Hevipäivät Kangasalla -tapahtuman järjestämiseen.

Vuodelle 2024 hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden käyttötalousarviossa suurtapahtuma-avustuksiin on varattu 50 000 euroa. Suurtapahtuma-avustuksen hakuaika on jatkuva.

Hakemukseen tutustui valintaraati, johon kuului kaupungin viestintäpäällikkö, tapahtumakoordinaattori, kulttuurituottaja ja vapaa-aikajohtaja sekä Visit Kangasalan matkailuasiantuntija. Valintaraati teki esityksen suurtapahtuma-avustuksen jakamisesta.

Myöntämisperusteissa painotetaan hakijaorganisaation aikaisempia näyttöjä tapahtumien järjestämisestä, hakijaorganisaation taloudellisia ja tuotannollisia edellytyksiä, tuotannon ammattimaisuutta, vastuullisuuden periaatteiden noudattamista sekä tapahtuman jatkuvuutta ja kehittämismahdollisuuksia Kangasalla.

Juttuun on tehty oikaisu 6.5. kello 9. Jutussa väitettiin aluksi virheellisesti, että avustus myönnettiin. Näin ei tapahtunut, vaan se palautettiin käsittelyyn. 

Lue lisää