Aukusti Koivisto keikkailee Kirkkarietkoilla Honkalassa

Pälkäneläinen 27-vuotias laulaja-lauluntekijä Aukusti Koivisto aloittaa kesän keikkansa Kirkkarietkoilla Aitoon Honkalassa lauantaina 18. toukokuuta. Honkalasta on kehittynyt Koivistolle vuosien varrella erityisen rakas keikkapaikka. Hänen bändinsä koostuu kokeneista ammattimuusikoista, joten työskentely on helppoa.

– Olemme kaikki myös hyviä ystäviä jo pidemmältä ajalta, mikä tekee kaikesta suunnattoman helppoa ja hauskaa, Koivisto iloitsee.

Keikoilla hänet nähdään esimerkiksi Kirkkareilla sekä Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festareilla.

– Keikat tulevat olemaan mukavan erilaisia. Joukossa on festivaaleja, klubeja, duokeikkaa ja jopa tanssilava, joten yksikään keikka ei ole samanlainen toisen kanssa, Koivisto kuvailee tulevia esiintymisiään.

Pälkäneläinen Aukusti Koivisto aloittaa kesän keikkansa Kirkkarietkoilla Aitoon Honkalassa.

Koiviston kesä tuo mukanaan livekeikkojen lisäksi uuden albumin valmistelua.

– Olen jo aloittanut seuraavan albumin äänittämisen paikallisella VK-Studiolla, mutta en ota siitä suuria paineita. Tämä kesän keikoille riittää hyvin materiaalia, ja yleensä kesät ovat olleet minulle musiikin suhteen tuotteliainta aikaa.