Kevyt juhannushoroskooppi kaikilla mausteilla – ”Et tule uskomaan ennen kuin näet, etkä ehkä näekään”

Sydän-Hämeen Lehden vilkkusilmäinen luottoastronomi Plutonius Tähtinen kiehautti kosmiset sumpit, kaatoi visioiden pannusta tähtimerkkikuppiinsa ja sekoitti joukkoon kristallipallosokeria. Matkalla ulkoavaruushuussiin hän kirjasi lukijoille kaiken näkemänsä juhannushoroskoopin muotoon.

Näin Plutonius Tähtinen ennakoi juhannuksen ja kesän kulkua .

Oinas 21.3.–19.4.

Turhaan pusket itsepäisesti eteenpäin, huomaat sen viimeistään juhannuksen tienoilla. Välillä on hyvä hieman höllätä, löysätä nutturaa ja/tai kravattia ja istahtaa jäätelön kanssa miettimään, mikä kaikki on jo riittävän hyvällä mallilla.

Positiivisuuden reitti ei ole kiertotie, vaikka joku sitä epäileekin. Tämä näyttäytyy kaikille jo loppukesästä ja saa aikaan ihastusta, joka etenkin sinkkuoinailla voi viedä yllättäviinkin tilanteisiin.

Härkä 20.4.–20.5.

Kun on koko kevään ottanut härkää sarvista, voi sarvet alkaa olla jo puuduksissa. On siis aika hellittää otetta ja rentoutua, etteivät härän sarvet tyystin putoa paikoiltaan. Ota siis hetki aikaa itsellesi: rentoudu ja rauhoitu. Liiallisella hääräyksellä voi olla kohtalokkaita seurauksia.

Varo kuitenkin nukkumasta onnesi ohitse, juhannusyönä saattaa nimittäin tapahtua jotain yllättävää.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Uranus kääntyy juhannuksena asentoon, joka voi tehdä kaksosen kesästä hyvinkin kaksijakoisen. Uskoitpa juhannustaikoihin tai et, juhannusaaton vedenjakajalla saatat hyötyä mittaamattomasti kaivamalla esiin vanhan peilin ja katsomalla siihen. Jos ei tulevaa puolisoehdokasta, saatat nähdä siellä jotakin, joka kääntää kesän suunnan – tai saa sinut ymmärtämään, miksi näin käy.

T-kirjaimella siunattujen kaksosten kesä on tasaisempi.

Rapu 22.6.–22.7.

Kesä on ravuille yhtä juhlaa, vaikka perinteisesti rapujuhlia pidetäänkin vasta loppukesästä. Juhli siis täysin rinnoin niin juhannusta kuin syntymäpäivääsi. Tänä kesänä saatat löytää jonkin uuden harrastuksen tai mahdollisuuden kokeilla uutta aktiviteettia. Tartu rohkeasti tarjoukseen – eihän siinä mitään voi menettääkään.

Ravun päässä saattaa pyöriä alkuvuoden jäljiltä monia kysymyksiä. Mieti tarkkaan, että mihin niistä tahdot oikeasti löytää vastauksen.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonan lujan tahdonvoiman ansiosta siipesi tulevat tänä kesänä kantamaan pitkälle. Vapiskoon se, joka uskaltaa väittää toisin. Olet tänä kesänä jonkun tuntemattoman äärellä. Älä anna pelon tai jännityksen ottaa valtaa, vaan yritä kuunnella sydäntäsi ja mennä rohkeasti kohti sitä, mitä tavoittelet.

Muista myös kiinnittää huomiota siihen, miltä päättäväisyytesi näyttää muiden silmissä ja ottaa myös muut huomioon.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Mielessäsi välkkyy vanha, vuosien takainen juhannus ja sitä seurannut villi kesä. Tämän kokemuksen jakamisesta hyötyisi joku lähipiirissäsi. Olet kuitenkin tainnut pitää kyseisen historian häneltäkin tietoisesti salassa – ja voi olla hyväksi nytkin miettiä, kannattaako vanhoja enää julkisesti muistella vai tyytyä hykertelemään itsekseen.

Äläkä huoli: jos pidät silmäsi auki, tälläkin kesällä riittää paljon tarjottavaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Punnittavanasi on lukuisia vaihtoehtoja kesän viettämiselle – jopa niin monia, että välillä voi tuntua vaikealta päättää, mitä, missä ja milloin tekisi. Pakollisten kuvioiden jälkeen seuraavaa omaa vapaaohjelmaa on kuitenkin hyvä miettiä tarkasti. Ehkä kavereiden näkemiseenkin voi soveltaa kolaripaikan oppia: huomio olisi hyvä kiinnittää niihin, jotka ovat hiljaa eikä välttämättä niihin, jotka ovat kovimmin äänessä.

Vihreä tuo sinulle yllätyksiä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Skorpionin alkuvuosi on ollut täynnä pieniä ylä- ja alamäkiä, kuoppaisaa kuin vakosametti. Juhannuksena alkaa kuitenkin jo hellittää, luvassa on sametinpehmeä ajanjakso pitkälle syksyyn asti. Kun juhannuspöydässä otat lautasellesi marinoitua grilliherkkua, voit viimeistään huokaista helpotuksesta ja nauttia kesän mauista.

Kiireitä ja menoja kesällä riittää, mutta oikealla asenteella pystyt stressaamisen sijasta ottamaan niistäkin kaiken ilon irti.

Jousimies 22.11.–21.12.

Jänne on koetuksella, amorin nuoli väpättää lähes hallitsemattomasti ja kaari ratisee kokeneenkin jousimiehen astellessa radalle.  Sinkkujousimiehillä on siis tiedossa koetteleva ja tahdonvoimaa kysyvä kesä. Jos olosuhteet ovat myötä ja kestävyys riittää elokuulle, mahdollisuus napakymppiinkin on olemassa.

Parisuhteelliset jousimiehet voivat keskittyä pienempiin yksityiskohtiin, kuten sulkiin ja viiniin – mutta ehdottomasti sopivassa suhteessa.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauriin on aika tarttua tuumasta toimeen! Tee juhannuksen nurkilla jotain spontaania ja anna hetken mielijohteen johdattaa sinut seikkailulle. Kesällä kauriiden huumorintaju kukoistaa. Älä kuitenkaan loukkaannu, jos nerokas puujalkavitsisi naurattaa loppujen lopuksi ainoastaan sinua.

Loppukesästä kohtaat uuden tuttavuuden, joka avaa silmäsi. Saatatte yhdessä jopa saada toisenne nauramaan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vesimies on tänä kesänä erityisen onnekas. Tulet löytämään toinen toistaan arvokkaampia aarteita pitkin kesää. Kodin suursiivous saattaisi johtaa sinut todellisen aarreaitan jäljille. Jätä kuitenkin lattioiden ja ikkunoiden pesu tänä kesänä jollekin toiselle, muuten onnesi saattaa kääntyä.

Valoisat kesäillat saavat sinut tänä kesänä puhkeamaan kukkaan. Voit siis huoletta nukkua aamuisin pitkään.

Kalat 19.2.–20.3.

Uusi kiinnostuksen kohde uhkaa saada sinut tosissaan koukkuun. Säännöstely voi omin päin olla vaikeaa, joten turvaa ja luota lähipiiriisi, joka huomaa sinun uppoutuvan asiaan välillä hieman liikaa ja herättelee sinua muihin puuhiin. Ajan antaminen toisaalle palkitsee sinut mukavasti eräänä viikonloppuna.

Mietitkö kesäreissua? Se ei välttämättä ole tänä kesänä se ikimuistoisin, mutta voi olla juuri se, mitä tässä hetkessä tarvitset.