MAINOS
Sortter Oy

Lainojen yhdistäminen on fiksua talouden hallintaa – säästä aikaa, rahaa ja hermoja yhdistämällä lainat Sortterilla

Tiesitkö, että lainoja yhdistelemällä voi säästää merkittävästi kuukausittaisissa menoissa? Yhdistelmälaina tarkoittaa olemassa olevien lainojen, osamaksusopimusten tai luottokorttivelkojen yhdistämistä ja uudelleenrahoittamista. Luotot maksetaan pois ja aiemmin syntyneet velat keskitetään yhden lainasopimuksen alle. 

Yhdistelyn myötä voimaan jää yksi lainasopimus, jota lyhennetään luotonmyöntäjälle sovituissa maksuerissä ja aikataulussa. Yhdistelmälainan myötä säästöt syntyvät yleensä uusien, parempien lainaehtojen kautta. Korko on tyypillisesti pienempi, ja sitä voi olla myös takaisinmaksun kuukausierä. Maksat vain yhden lainan kuluja, kuten tilinhoitomaksua ja laskutuslisää. 

Taloudellisen hyödyn lisäksi lainojen yhdistäminen yksinkertaistaa elämää ja sitä kautta lisää mielenrauhaa. Kun tiedät yhden summan, joka kuukausittain kuluu lainanlyhennykseen, voit paremmin suunnitella tulevaisuutta – elämää ja talouttasi. 

Yhdistä lainat helposti ja säästä jopa 277 euroa lainakustannuksissa

Yhdistelmälainaa tai yhdistelylainaa haetaan kuin mitä tahansa muutakin lainaa. Parhaat edut ja säästöt saadakseen kannattaa kuitenkin lähteä hieman merta edemmäs kalaan – oman ”kotipankin” tarjoama yhdistelmälaina ei välttämättä ole kilpailukykyisin.

Aivan kuten muutkin lainat, on yhdistelmälainatkin järkevää kilpailuttaa. Sortterin asiakkaat saavat tyypillisesti keskimäärin 277 euroa säästöä kuukausittaisissa lainakuluissa yhdistämällä lainat.

Miksi lainat siis kannattaa yhdistää? Ennen kaikkea seuraavista syistä:

  • Pienempi korko – voit saada yksittäisiä maksusopimuksia pienemmän koron.
  • Pienempi kuukausierä –  yhdistelylaina on joustavammin sovitettavissa omaan talouteesi. 
  • Vältät turhat laskutuslisät tai tilinhoitomaksut – yksi laina tarkoittaa vain yhden lainan kuluja. 
  • Vain yhden lainan kuukausierä – lainanlyhennysten ennakointi helpottuu.
  • Joustava maksusuunnitelma – kuukausierän sovittaminen omaan talouteen on helpompaa.
  • Selkeyttä talouteen – oman talouden hoitaminen helpottuu, kun lyhennettävänä on useiden maksusitoumusten sijaan vain yksi laina.

Lainojen yhdistäminen ja säästöjen lunastaminen Sortterin avulla on helppoa: täytä yksi maksuton hakemus Sortterin sivuilla, minkä jälkeen kilpailutamme sinulle vertailumme edullisimman yhdistelylainan luotettavilta pankeilta ja lainanantajila. Voit rauhassa vertailla tarjoukset ja valita itsellesi parhaan yhdistelylainan. Jatkossa lyhennät vain yhtä edullisempaa lainaa – ja säästät rahan lisäksi aikaa, vaivaa ja hermoja.

Kilpailutamme yhdistelmälainat 60 000 euroon asti puolestasi täysin ilmaiseksi. Vertailemme lainat aina todellisen vuosikoron perusteella eli kaikki kulut huomioiden. Kilpailuttaminen onkin ainoa tapa varmistaa, ettet maksa lainastasi turhia kuluja. Myös yhdistelmälaina kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät talouteesi parhaiten sopivan yhdistelylainan.

MAINOS