Pälkäneen tytöt lopputurnauksen kolmanneksi

Pälkäneen lukion tyttöjen joukkue sijoittui kolmanneksi Koululiikuntaliiton koripallon mestaruusturnauksessa tiistaina. Lukion tyttöjen finaaliturnaukseen olivat karsintojen kautta edenneet myös Kimpisen lukio Lappeenrannasta sekä turnauksen järjestänyt Pohjois-Haagan yhteiskoulun lukio Helsingistä.

Ensimmäisessä ottelussa Pohjois-Haaga voitti Pälkäneen 84–45. Päivän toisessa pelissä Kimpinen voitti pälkäneläiset 51–34, joten turnauksen voitto ratkaistiin viimeisessä Pohjois–Haagan ja Kimpisen välisessä ottelussa. Kimpinen pääsi tuulettamaan mestaruutta, kun se voitti ottelun pistein 52–44.

Pälkäneen joukkueen rungon muodostivat 17-vuotiaiden SM-sarjaa pelaavat ensimmäisen vuoden opiskelijat sekä 19-vuotiaiden ykkösdivisioonapelaajat. Roosa Taipale, Emilia Ingman, Helmi Rosberg, Jaana Järvinen ja Elina Wallgrén saivat KLL:n turnauksessa rinnalleen Jemina Tikan ja Katri Kotalan.