Mikropojille kaksi tappiota

Pälkäneen Luja-Lukon mikropoikien Lakers kohtasi viimeisessä I-divisioonan sarjaturnauksessaan Tampereella Kaarinan Uran -03 ja sarjajohtaja Tampereen Pyrinnön.

Pojat esittivät jälleen hyvää koripalloa, pallo liikkui ja kenttätasapaino oli hallussa. Vastustajakin esitti kelpo peliä, ja paremmalla viimeistelyllä sai hankittua voiton.

Toiseen otteluun vastaan tuli Pyrintö, joka ei ollut hävinnyt yhtään peliä sarjassa. Pojat ottivat hienosti haasteen vastaan ja esittivät kauden parasta peliä. Hyökkäyspäässä oltiin rohkeita ja pelattiin 1 vastaan 1 -tilanteet omien taitojen mukaan. Pyrintö voitti ensimmäisen jakson neljällä pisteellä. Toisella jaksolla pojat jatkoivat hyvää joukkuepeliä eikä Pyrintö saanut eroa lisää kuin kuusi pistettä.

Kolmannella jaksolla pojat päättivät ottaa eroa kiinni. Todella hienolla taistelulla pojat kavensivat eroa kori korilta. Viimeinen jakso alkoi Pyrinnön kolmen pisteen johdosta. Viimeisellä jaksolla Pyrintö piristyi ja meillä alkoi jalka hieman painaa ja lopulta Pyrintö voitti 21 pisteellä. Ottelu oli tuloksesta huolimatta pälkäneläisiltä erittäin onnistunut.