Luopioisten Säästöpankki alias Aito Säästöpankki

Luopioisten kappeliseurakunnassa asuvat Aito Säästöpankin asiakkaat ovat saaneet lukea Sydän-Hämeen Lehdestä (SHL 42/2020), miten heidän pankkiasiointinsa jatkossa hoituu. Noin satakaksikymmentä vuotta sitten perustettu Luopioisten Säästöpankki sulkee entisen pääkonttorin ovet kortittomilta asiakkailtaan kohtapuoliin. Käteistä saa ”seinästä”, jos sattuu omistamaan ko. muoviläpyskän! ”Seinässäkin” on joskus lappu luukulla tai on päivitykset päällä.

Kun pankki aikoinaan aloitti maakunnan valtaamisen, tavoitteena oli tietysti saada lisää asiakkaita muuttotappiokunnan ulkopuolelta ja levittää niin ssanotusti hartioitaan, kun kerran selvittiin ehjin nahoin ja pienin vaurioin pankkikriisistä!

Nousiko taikina liian suureksi hiivalla, kun olisi pitänyt käyttää juurta? ”Juurtuneet” vanhemman polven asiakkaat ovat ihmeisään, että koronan vika tämäkin sitten on! On enemmän kuin todennäköistä, että Aito Säästöpankin nykyiset asiakkaat tulevat jatkossa kuluttamaan kilpailevan pankin saranoita ja sotkemaan sen lattioita.

Miksi ko. konttoria ei esimerkiksi osa-aikaistettu osa-aikaisella halukkaalla toimihenkilöllä?

Tulevaisuudessa Sydäri todennäköisesti kertoo, miten pankkiasiat hoituvat Kukkia-nimisessä kylässä sitten joskus.

Onkkaalan asukas