Jehovan todistajien Raamattu-kurssikampanja ulottuu myös Pälkäneelle

Pälkäneellä on käynnissä kampanja, jossa tarjotaan ilmaisia raamattukursseja. Yksi kurssien tarjoajista on Pälkäneellä asuva Ville Vesterinen.

– Seurakuntalaiset ovat ottaneet kampanjan innolla vastaan. Kymmenet ovat halunneet tehdä osansa tässä maailmanlaajuisessa työssä tällä alueella. Alueella on käyty monia mukavia keskusteluja hengellisten asioiden ja onnellisuuden välisestä yhteydestä, hän sanoo.

Ville Vesterinen on yksi paikallisista Jehovan todistajista, jotka tunnetaan vapaaehtoisesta raamatullisesta opetustyöstä ihmisten ovilla ja julkisilla paikoilla. He järjestävät vuosittain myös kansainvälisiä erikoiskampanjoita, joissa kiinnitetään huomiota siihen, millaisia käytännöllisiä ratkaisuja Raamattu tarjoaa elämän haasteisiin. Nyt käynnissä olevaan kampanjaan osallistuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti.

– Vuonna 2022 syyskuussa järjestettiin samanlainen kampanja, kun palasimme ihmisten oville kahden vuoden koronatauon jälkeen. Keskityimme silloin raamattukursseihin. Palaute oli myönteinen, kertoo Jehovan todistajien aluetiedottaja Ari Hämäläinen.

– Pyrimme jatkamaan tätä työtä alueen ihmisten hyväksi.

Raamattukurssia voidaan käydä joko tapaamalla fyysisesti tai virtuaalisesti videoneuvottelun välityksellä henkilölle sopivana aikana. Viime vuonna Jehovan todistajat pitivät keskimäärin yli seitsemää miljoonaa raamattukurssia noin 240 eri maassa.