Referenssi | Kellosepänliike Korpola

Leena Korpola-Sannikka kertoo: Paikallisilla toimijoilla asiat hoituu hienosti

”Kun meille tulee asiaa ilmoittamiselle, niin tarvitaan vain soitto Sydän-Hämeen Lehteen – nimenomaan soitto. Aina vastaamassa on iloisen Ullan ääni. Saamme henkilökohtaista palvelua, eikä meille sanota, että voisitteko laittaa sähköpostia.

Arvostamme nimenomaan henkilökohtaista palvelua. Juuri sitähän myös me ilmoituksillamme tarjoamme omille asiakkaillemme.

Me kerromme Ullalle mainoksen päivämäärän ja aiheen, mietimme sanamuodot, kuvat ja niin edelleen.

Sitten asia etenee tuotantoon Päiville. Koska mainokset tehdään itse Sydärissä, niin ei kestä kauankaan, kun Päiviltä jo tulee oikovedos. Me tarkistamme, onko ilmoitus sellainen kuin halusimme, saamme tarvittaessa uuden oikovedoksen, kuittaamme sen ja homma on sillä hoidettu.

Sydäri kolahtaa postiluukusta muutaman päivän päästä. Näin asiakkaamme saavat tietoa meidän ajankohtaisista asioista. Usein saamme Sydärin mainoksen ansiosta myös toivomiamme uusia asiakkaita.

Usein kun meille tulee uusi asiakas ja kysymme, miten olet meidät löytänyt, niin Sydäristäpä hyvinkin. Yhteistyö Sydärin aurinkoisten ihmisten kanssa on sujunut aina loistavasti.”

– Leena Korpola-Sannikka, Kellosepänliike Korpola

Kellosepänliike Korpola

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Sydän-Hämeen Lehdessä? Ota yhteyttä.