Koskettamisen taide -työpaja Mikkolan Navetalla lauantaina

Havaintoja ja havahtumisia kohtaamisten ja kosketusten maailmasta

Luopioisten Mikkolan Navetalla kuullaan ja koetaan mielenkiintoisia asioita kosketuksen merkityksestä lauantaina 16.6. kello 12–14. Luennon ja työpajan vetää työnohjaaja ja soveltavan draaman kouluttaja Mirja Muurimaa Tampereelta. Hän on käyttänyt kuuntelevaa kosketusta työssään, muun muassa kehitysvammaisten parissa useita vuosia ja kirjoittanut aiheesta kirjan ”Kuunteleva kosketus”, jonka julkaisija on Kehitysvammaliitto.

Muurimaa on ihmisenä täynnä intoa, iloa ja huumoria ja kosketuksesta puhutaankin tilannekomiikan ja hauskuuden säestyksellä. Hänen syvä ymmärryksensä ja uskonsa ihmisiin antavat toivoa ja keveyttä.

Nämä ominaisuudet tekevät hänen koulutuksestaan innostavan ja uutta luovan oppimistapahtuman.