Polun varrelta -näyttely avautuu jyvämakasiinissa

Cris Ciobanu: Moon Light 1

Eurooppalaisen Kulttuuriyhdistyksen taiteilijajäsenten kansainvälinen yhteisnäyttely Polun varrelta jatkaa Luopioisten Taidekesää. Mikkolan Navetan jyvämakasiinissa järjestettävä näyttely kokoaa yhteen useiden taiteilijoiden näkemyksiä, kokemuksia, haaveita ja unelmia arjen todellisuuden ja mielikuvituksen rajamailta.

Aiheeltaan vapaa näyttely tarjoaa silmänruokaa, virikkeitä ja tunteita Jyvämakasiinin historiallisessa miljöössä. Paksut tiiliseinät ja leveät lattalankut muodostuvat osaksi elämystä.

Samaan aikaan Mikkolan Navetan Navettakalleriassa on esillä Liisa Knuutin näyttely Ad hoc – valon värit. Luhtiaitoissa jatkaa Anitta Toivion ja Anna-Liisa Savukoski-Virsusen Momentum -näyttely.

 

Tule tekemään vinyyleistä taidetta!

Pälkäneellä toimiva Eurooppalainen Kulttuuriyhdistys haluaa toimia Suomen ja Euroopan kulttuuripiirien yhdyssiteenä ja edistää suomalaista kulttuuria lähinnä EU-maissa, Sveitsissä sekä EU:hun pyrkivissä maissa. Yhdistys on järjestänyt kymmeniä yhteisnäyttelyitä eri maissa.

Luopioisten Taidekesässä esittäytyvät seuraavat taiteilijat: Jari Antila, Cris Ciobanu (Romania), Pirjo Heino, Tapio Holopainen, Tiina Kemppinen, Aila Koivisto, Anja Kunttu, Ritva Lindfors, Anja Mattila-Tolvanen, Nonna-Nina Mäki, Saija Pitkämäki, Marja-Leena Pöysti, Irja Rantala, Reija Remes, Galina Rintamäki, Paul Tiililä ja Virpi Yli-Vakkuri.

Näyttelyn avaa sunnuntaina 1.7. kello 14 Eurooppalaisen Kulttuuriyhdistyksen puheenjohtaja Moona Metsoila. Avajaisten yhteydessä järjestetään maksuton ja kaikille avoin työpaja, jossa luodaan taidetta vanhoista vinyylilevyistä. Ohjaajana toimii taiteilija Pirjo Heino. Eurooppalainen Kulttuuriyhdistys tarjoaa vinyylit ja värit, osanottajien kannattaa varata mukaan omat siveltimet.

Polun varrelta -näyttely on avoinna Mikkolan jyvämakasiinissa 3.7.–14.7. torstaista lauantaihin kello 10–14. Näyttelyyn on vapaa pääsy.