Hyppyreitä ja reilejä siirretään Kallenrinteeseen

 

 

Sappeen rinteet uudistuvat täksi talveksi, kun Mini-Street (numero 19 kartalla) siirtyy Kallenrinteeseen.

Sappee panostaa vahvasti lumilautailijoiden ja lyhyillä temppusuksilla hyppivien new school -laskijoiden suorituspaikkoihin.

Harrastajat harjoittelevat ja esittelevät taitojaan hyppyreissä ja kaiteilla. Iso-Street löytyy tutusta paikasta Päärinteen laidalta, mutta Mini-Street siirtyy täksi talveksi Kallenrinteeseen.

– Yhdysrinne ja Perherinne ovat suosituimpia mäkiämme. Niissä on myös paljon aloittelijoita ja hiihtokoululaisia. Sesonkiaikaan Mini-Street on kuormittanut samoja hissejä, joille tahtoo muutenkin kertyä jonoa, rinnetoiminnanjohtaja Kosti Puurunen sanoo.

Kallenrinteeseen saadaan lautailijoille ja new school -laskijoille entistä paremmat suorituspaikat.

– Muutos teettää rinneporukalle hieman lisää töitä ja huoltoa, mutta siitä kyllä selvitään. Aktiiviharrastajat ovat pitäneet Mini-Streetin siirtoa hyvänä ideana, sillä Kallenrinteessä on crossrata ja valmiiksi samanhenkistä toimintaa.

Uudella sijoittelulla kohennetaan myös turvallisuutta, sillä aloitteleville laskojoille saadaan lisää tilaa Perhe- ja Päärinteeseen. Pienimmät laskijat voivat totutella suksiin maksutta Alkeisrinteessä ja Lasten crossradalla.

– Uudet harrastajat ovat sekä Sappeelle että koko alalle tärkeitä. Lasten rinteet portteineen laitetaan joka päivä kuntoon, Puurunen lupaa.