PäLuLu Blue aloitti kevään voitolla

Pälkäneen Luja-Lukon C-poikien kakkosdivisioonajoukkue aloitti kevätkautensa Tampereen NMKY:n salilla, johon syyskausi päättyi. Joulun alla isäntäjoukkue Tampereen NMKY rökitti pälkäneläiset selvästi, joten nyt oli haussa revanssi.

Kakkosdivisioonan alemmassa loppusarjassa pelataan kevään aikana yksinkertainen sarja. Puolet joukkueista on uusia tuttavuuksia Turun alkulohkosta. Avausturnauksen alkajaisiksi Luja-Lukko Blue kohtasi Naantalin Koripalloilijat.

Luja-Lukon peli näytti alkuun erinomaiselta. Koko kentän paikkaprässi toimi loistavasti, eikä Naantali meinannut päästä peliin mukaan.

Pieni notkahdus ja vastustajalle annetut helpot pisteet palauttivat Naantalin itseluottamuksen ja voimasuhteet tasoittuivat ennen puoliaikaa.

Tauon jälkeen Luja-Lukko otti pelin taas hallintaan, kunnes löysä hetki tarjosi vastustajalle jälleen tilaisuuden nousta mukaan.

Päätösjakso edettiin lähes tasatahtia. Lopulta pälkäneläiset käänsivät ottelun edukseen lukemin 68–61.

 

NMKY ei kaatunut vieläkään

Kaikki Blue-joukkueen pojat eivät päässeet avausturnaukseen mukaan, joten kokoonpanoa täydennettiin muutamalla ykkösjoukkueen pelaajalla. Ottelutuntumaa joulutauon jälkeen hakeneet White-pelurit nostivat joukkueen taitotasoa ja helpottivat myös Blue-poikien peliä.

Ottelu Tampereen NMKY:tä alkoikin aivan eri tahtiin kuin joulun alla. Puoliajalle siirryttiin pälkäneläisten 26–25 johdossa.

Kolmannella jaksolla tamperelaiset onnistuivat nykäisemään viiden pisteen johdon. Päätösjaksolla ero repesi 12 pisteeseen ennen kuin Luja-Lukko aloitti loppukirinsä. Se ei riittänyt, vaan kotijoukkue vei pisteet lukemin 48–58.

Naantali-voitto ja tasainen taistelu NMKY:tä vastaan tarjosivat Luja-Lukolle hyvän startin kevätkaudelle. Joukkueen pelit jatkuvat Yhteiskoulun kotiturnauksessa 10. helmikuuta. Vieraaksi saapuvat Salon Palloilijat ja BC Sisu Porista. Syyskierroksella pälkäneläiset voittivat Porin selvästi. Salo sen sijaan kohdataan tällä kaudella ensimmäistä kertaa.

C-poikien ykkösjoukkue aloittaa kevätkierroksensa sunnuntaina Tampereella. Syksyn SM-karsintasarjassa PäLuLu White jäi ilman voittoja. Kevään ykkösdivisioonaan kaikki joukkueet lähtevät puhtaalta pöydältä. Avausturnauksen vastustajat edustavat sarjan kärkikaartia. Avausvastustaja Pyrintö voitti syksyllä kaikki sarjapelinsä ja Loimaa sijoittui karsintasarjassa viidenneksi.

 

C-pojat, 2. divisioona, alempi loppusarja

PäLuLu Blue – NaKo 68–61

PäLuLu Blue – TaNMKY 48–58

 

Luja-Lukon parhaat pistemiehet avausturnauksessa: Eetu Murtomäki 21/22, Ilmari Siiro 14/2, Joona Karstu 8/2, Heikki Kivistö 5/5