LP Kangasala eteni finaaliin

LP Kangasala sai hakemansa: joukkue pelaa lentopalloliigan loppuotteluissa ensi viikolla. Finaalipaikka sinetöityi Hämeenlinnasta keskiviikkona haetulla 2–3 (14–25, 25–18, 25–27, 25–20, 14–16) -voitolla. Kangasalalaiset etenivät välieristä finaaliin suoraan neljällä voitolla.

Joukkueet kirjasivat keskiviikkona erävoittoja vuorotahtiin. Viidennessä erässä HPK näytti jo karkaavan erä- ja otteluvoittoon, mutta kylmähermoinen LP kiri erän lopussa vielä rinnalle ja ohi valmentaja Ismo Tahvanaisen peräänkuuluttamaan ”isoon voittoon”.

Molemmat finalistijoukkueet varmistuivat keskiviikkona, kun Salon LP Viesti kaatoi omassa välieräparissaan neljännen kerran OrPo:n.

Loppuottelut alkavat 29. maaliskuuta ennakkosuosikki Viestin kotikentällä, mutta kaksi seuraavaa kamppailua pelataan Kangasalan Pitkäjärvellä 31.3. ja 2. huhtikuuta. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

LP Kangasala kirkastaa viimevuotisen pronssimitalinsa tällä kaudella. Joukkue raivasi tiensä loppuotteluun.