C-pojille kotisalissa kaksi tappiota

Eetu Rautanen on taistellut hyvin ja pelannut rohkeasti viime turnauksissa.

Luja-Lukon C-poikien I-divisioonan kotiturnaukseen Pälkäneelle saapuivat vieraaksi Salon Vilpas ja Kaarinan Ura, joka pelaa myös C-poikien SM-sarjaa.

Aamun pelissä Saloa vastaan näkyi pälkäneläisten yli kuukauden pelaamattomuus sekä huono harjoittelu ylioppilaskirjoitusten takia. C-pojat eivät ole abeja, mutta he eivät ole päässeet saliin harjoittelemaan. Salo pelasi lähes koko ottelun paikkapuolustusta, joka on ollut Luja-Lukolle myrkkyä koko kauden. Luja-Lukko ei saanut palloa korin läheisyyteen, ja korin tekeminen oli kotijoukkueelle vielä liian vaikeaa kauempaa. Eroa tuli tasaisesti kokoajan ja lopulta voitto meni Saloon 49–84.

Toiseen otteluun vastaan tuli Kaarinan Ura, joka on pelannut menestyksekkäästi myös C-poikien SM-sarjaa. Alkukunnioituksen jälkeen Luja-Lukon peli alkoi näyttää paremmalta, vaikka vastustajan aloitusviisikko tekikin ottelussa mitä halusi kun halusi.

Pälkäneen pienemmät pelaajat pelasivat kuitenkin suurella sydämellä selvästi isompia vastustajia vastaan ja saivat muutaman onnistumisen tämän kautta.

Lopulta Ura oli ylivoimainen  pistein 115– 1. Tosin viimeinen jakso päättyi NBA-lukemin tasan 32–32.

Luja-Lukolla on vielä yksi sarjaturnaus jäljellä Turussa 6.4., jossa se kohtaa sarjan häntäpäästä Raision ja SM-sarjaa pelaavan Turun NMKY:n.