Viiden pelin päivä

Pälkäneen Yhteiskoulun salissa tahkotaan sunnuntaina koripalloa aamusta iltaan. Luja-Lukon C-pojat, mikropoikien kakkosjoukkue, minitytöt ja mikrotytöt päättävät kakkosdivisioonakautensa kotiturnaukseen.

Parhaista asetelmista päätösturnaukseen lähtevät 8–10-vuotiaat mikrotytöt. Kevätkaudeksi kakkosdivisioonaan lähtenyt joukkue on voittanut yhdeksästä ottelustaan kahdeksan. Ainoa tappio tuli Salon Vilppaalle.

Sunnuntaisessa päätösottelussa ratkaistaan mikrotyttöjen kakkosdivisioonan voitto. Luja-Lukko kohtaa kello 16 alkavassa ottelussa Forssan Alun, joka on hävinnyt kevätkierroksella kaksi ottelua. Päätöspelin voittaja on siis kevätkierroksen mestari.

Samanikäisten poikien kakkosjoukkueella kevät on sujunut synkemmin: Luja-Lukko Bulls on hävinnyt kaikki kahdeksan kakkosdivisioonaotteluaan. Sunnuntaisessa päätöspelissä tarjoutuu viimeinen tilaisuus katkaista tappioputki ja napsia ensimmäiset sarjapisteet. Mikropoikien Bulls-joukkue kohtaa kello 10 Raholan Pyrkivän ja kello 18 Forssan Alun.

Myös 11–12-vuotiaat minitytöt lähtevät hakemaan kevään avausvoittoa kello 14 alkavasta päätösottelusta. Luja-Lukko nousi kevätkaudeksi kakkosdivisioonan ylempään loppusarjaan. Vastus on ollut selvästi syyskierrosta kovempaa, eikä kevätkierrokselta ole vielä irronnut sarjapisteitä. Viimeisessä pelissä kohdataan Pirkkalan Viri.

Kello 12 kakkosdivisioonakautensa päättää C-poikien kakkosjoukkue. Kahdeksasta kevätkierroksen ottelusta kaksi voittoa napsineet pälkäneläiset haastavat viimeisessä ottelussa Tampereen Pyrinnön, joka on ennen kohtaamista tasapisteissä Luja-Lukon kanssa.